Over ons

Florisand Consultancy is een psychologisch adviesbureau op het gebied van personeel, organisatie, arbeid en gezondheid. Florisand is een zelfstandig adviesbureau, opgericht in het jaar 2000 en gespecialiseerd in het oplossen van arbeidsgerelateerde vraagstukken. Ons team bestaat uit professionals met ieder hun eigen specialisatie. Desgewenst kunnen wij multidisciplinair werken, ook met andere expertisecentra en adviesbureaus.

Onze opdrachtgevers zijn; werkgevers – zowel in de profit als non profit sector – werknemers, kleine zelfstandigen en werkzoekenden. Wij bieden specialistische hulp op het gebied van personeel, management, organisatie en alle overige arbeidsgerelateerde problematiek. Zo kunnen ook factoren als gezondheid en levenswijze een grote rol binnen de arbeidsproblematiek spelen.

Particulieren kunnen, zonder tussenkomst van de werkgever of uitkeringsinstantie, voor specialistische hulp bij ons terecht. Vaak voelen mensen zich alleen en onbegrepen in een situatie, dan zijn wij er om te ondersteunen, te begeleiden en om samen tot een oplossing te komen.

Onze missie is: “SAMENWERKEN AAN NIEUWE PERSPECTIEVEN”