Gezondheid

Een gezond leven is niet voor iedereen vanzelfsprekend, ondanks het feit dat een goede mentale en fysieke gezondheid wel als geluksfactor bovenaan het wensenlijstje staat. Om te kunnen deelnemen aan de samenleving wordt er vaak een gezonde levenstijl of op zijn minst een gezond lichaam en/of gezonde geest van u verwacht. Werken – betaald of onbetaald – wordt volgens diverse onderzoeken als zinvol ervaren in de samenleving. Als uw gezondheid u in de weg staat en u daardoor wellicht geen (betaald) werk kunt vinden of dat uw gezondheid u weerhoudt om de stap naar het arbeidsproces te maken, dan kan Florisand Consultancy u hierbij helpen.

Naast bemiddeling tussen mogelijke werkgevers en u, kan Florisand Consultancy u ook begeleiden om de juiste wegen te bewandelen en de juiste zorg te krijgen. Wij werken samen met multidisciplinaire expertisebureaus die op elk vlak zo hun eigen specialisatie hebben. Denk bijvoorbeeld aan expertisecentra die gespecialiseerd zijn in klachten op het gebied van nek, rug, schouders en RSI en deze succesvol behandelen.

Wat redelijk nieuw is, is arbeidsgerelateerde problematiek in combinatie met overgewicht en obesitas. Een discipline waar wij al enige tijd ervaring in hebben. Wij kunnen u hierin begeleiden en ondersteunen veelal in samenwerking met een arts, fysiek trainingsbedrijf, diëtiste en/of lifestylecoach.